شهرداری رادکان
جناب آقای صابر یوسفی پور
جناب آقای حامد کبیر
سرکار خانم زهرا بهاریان
جناب آقای مهدی کارگر
جناب آقای محمد نیکدل
اعضای شورای شهر
جناب آقای مهدی کارگر
جناب آقای مجید سالارحسینی
جناب آقای حجت اله بصیری
سرکار خانم فاطمه بهاریان
سرکار خانم مژگان عبدالهی
شهر تاریخی رادکان
شهر تاریخی و خوش آب و هوای رادکان در سال ۱۴۰۰ با ابلاغ وزارت کشور با جمعیت بالغ بر ۳۵۰۰ نفر به شهر تبدیل گردید. ظرفیت بالای گردشگری، وجود بناهای تاریخی فراوان، آب و هوای خوب باعث حضور خیل گردشگران داخلی و خارجی به این شهر کهن شده است. این شهر با تمدنی ۷ هزار ساله در ۷۵ کیلومتری شمال غربی مشهد و در ناحیه جنوبی کوه های هزارمسجد قرارگرفته است.
بر اساس تحقیقات باستانشناسان، باتوجه به شرایط اقلیمی مناسب در این شهر تمدنی ۷ هزارساله در آن شکل گرفته بودهاست. ناصرالدین شاه قاجار در سفرنامه خود با اشاره به سفر به این شهر چنین نوشته است: “در ربیع الاول سال ۱۲۸۱ هجری قمری به شهر رادکان رسیدیم و از چمن گوباغ تا شهر رادکان یک فرسنگ راه است و برج قدیم رادکان در این راه واقع است.
شهر رادکان قلعه بزرگ و محکم دارد که هزار خانوار ردر آن مسکن دارند و این شهر دارای بازار و دکان و حمام عالی و اطراف قلعه رادکان خندقی است عمیق که غالباً پر از آب است. از آثار تاریخی این شهر می توان به “ آرامگاه خواجهرادکان - ارگرادکان - تپهرادکان - میلرادکان - قلعهاسجیل - مسجدجامع - حمام و یخدان ” اشاره کرد و خواجه نظامالملکطوسی و امام محمدغزالیطوسی از نامآوران و بزرگان این شهر تذاریخی هستند.
رادکان با پیگیریهای حسین امامیراد، نماینده چناران، طرقبهشاندیز و گلبهار در مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۹ تبدیل به شهر شد و بر اساس سرشماری سال ۹۵ بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ نفر جمعیت دارد. با توجه به اینکه هر شهر ولو با قدمت تاریخی پس از اینکه از روستا به شهر تبدیل میشود نیازمند تغییرات و اقدامات تازهای است با شهردار رادکان گفتگویی درخصوص نیازهای این شهر و برنامههای شهرداری در این راستا انجام دادیم. آنچه در ادامه میخوانید حاصل گفتگوی ما با صابر یوسفیپور میباشد. با ما همراه باشید.
یوسفیپور در کارنامه فعالیتهای خود عنوانهای مشاور جوان فرماندار طبس، عضو و نائبرییس سازمان نظام کاردانی طبس، مشاور شهردار طبس، معاون عمرانی سازمان نظام کاردانی بیرجند، مسئول محرومیتزدایی شهرهای خراسان جنوبی در آستانقدسرضوی، مهندس ناظر پروژههای عمرانی آستانقدس در خراسان جنوبی و شهرداری عشقآباد طبس را دارد. وی درباره انتصابش به عنوان شهردار رادکان گفت: با لطف خدا و عنایت امامرضا(علیهالسلام) و درخواست اعضای شورای شهر این توفیق نصیبم شد تا بتوانم شهردار این شهر تاریخی و زیبا باشم و با توجه به قدمت این شهر و ییلاقی بودن آن برنامههای زیادی برای رونقبخشی به اقتصاد رادکان به ویژه در حوزه گردشگری در دست داریم.
او افزود: رادکان یک شهر تاریخی با قدمت بسیار بالاست که در فاصله ۷۵ کیلومتری از مرکز استان و در ۲۵ کیلومتری شهرستان چناران واقع شده که آب و هوای ییلاقی و مطبوعی دارد و با توجه به قدمت آن و وجود بناهای تاریخی از جمله میل یا برج نجومی رادکان از زمان خواجه نصیرالدینطوسی، یخدان، مسجدجامع، حمامسنتی، امامزادهاسماعیل، پارکجنگلی و روستاهای ییلاقی از لحاظ تاریخی و گردشگری بسیار غنی است.